Online inschrijving voor CIRED 2015 in Lyon geopend

Online inschrijving voor CIRED 2015 in Lyon geopend

  • 12 februari 2015
  • Delen via: Share via Whatsapp Share via Facebook Share via Twitter Share via linkedin Share via email

CIRED is het internationale kennisuitwisselingsplatform voor de Europese regionale netbeheerders en haar toeleveranciers. Elke twee jaar organiseert CIRED een symposium voor iedereen in de wereld van de energiedistributie. Het is alweer de 23ste editie van dit grootschalige evenement. Het evenement vindt dit jaar plaats in het hart van Frankrijk, in Lyon, van 15 tot 18 juni 2015.

CIRED is het internationale kennisuitwisselingsplatform voor de Europese regionale netbeheerders en haar toeleveranciers.  Elke twee jaar organiseert CIRED een symposium voor iedereen in de wereld van de energiedistributie. Het is alweer de 23ste editie van dit grootschalige evenement. Het evenement vindt dit jaar plaats in het hart van Frankrijk, in Lyon, van 15 tot 18 juni 2015.

Deelname aan de CIRED 2015 biedt u de gelegenheid om kennis te maken met ruim 1500 experts en kunt u vervolgens in gesprek gaan met belangrijke Key Note sprekers in het veld van de energiedistributie. Kortom, een uitgelezen kans om uw kennis te toetsen en om te netwerken met een grote diversiteit aan afgevaardigden van de netbeheerders en de toeleveranciers van producten, consultancy en services ten behoeve van elektriciteitsdistributie. De online inschrijving is nu gestart! Voor meer informatie en aanmelden: kijk op http://www.cired2015.org/

Voorbereidingsdag
Daarnaast wordt op woensdag 3 juni aanstaande bij het Elektrum te Arnhem door  Dutch Power in samenwerking met Netbeheer Nederland een voorbereidingsdag gehoudenvoor CIRED 2015. Tijdens deze dag worden de voor Nederland interessante inzendingen toegelicht en besproken en kunt u in gesprek gaan met een breed scala aan kennisdragers. Ook als u niet naar Lyon gaat, bent u van harte welkom. Zet deze dag alvast in uw agenda, de uitnodigingen worden binnenkort verzonden. Mis het niet!

Heeft u een vragen dan kunt u die stellen aan Maurice Roovers, Manager Energie Infrastructuur, per mail: mroovers@netbeheernederland.nl.

 


Terug naar overzicht