Nieuwe editie magazine Net NL

Deze week verschijnt het nieuwe nummer van Net NL, het magazine van branchevereniging Netbeheer Nederland dat elk kwartaal de energiewereld van nu en de toekomst verkent. In het nieuwe nummer besteden we uitgebreid aandacht aan Smart Cities. Vervoer, wonen, werken, zorg en energie: in een smart city wordt vrijwel alles slim. Maar de steden kiezen elk hun eigen richting, route en tempo. Dat maakt het spannend voor de netbeheerders.

placeholder

Lees hier de digitale versie van Net NL nummer 12 met daarin verder o.a.: Professor Wim de Ridder over strategisch afkijken, de rubriek dagelijks leven over ‘Nul op de meter', achtergrondinformatie over de stresstest in Lochem en drie vragen aan Roel Stijl over slimme-meterdata.


Bent u geïnteresseerd in de energiewereld van nu en de toekomst, en bent u nog geen abonnee van Net NL? We attenderen u (en uw relaties!) graag op de mogelijkheid om een gratis abonnement op Net NL aan te vragen via secretariaat@netbeheernederland.nl. Leest u liever digitaal, dan is een PDF van het magazine te raadplegen via http://www.netbeheernederland.nl/nieuws/kwartaalmagazine-net-nl/.