MatchMaking op de vernieuwde Energiekaart.net

MatchMaking op de vernieuwde Energiekaart.net

  • 8 februari 2016
  • Delen via: Share via Whatsapp Share via Facebook Share via Twitter Share via linkedin Share via email

Deze week is het vernieuwde kennisplatform www.energiekaart.net live gegaan met daarop de mogelijkheid voor matchmaking.

Marijn Artz, Netbeheer Nederland: “In Nederland zijn dagelijks duizenden experts bezig in honderden projecten, proeftuinen en onderzoeken die de energietransitie versnellen. Daaruit komen veel vragen. Om de organisaties verder te helpen hebben we de nieuwe Energiekaart voorzien van een Matchmaking functionaliteit.”

Vragen stellen

Organisaties kunnen vanaf nu op de Energiekaart hun vragen stellen, zoals:

  • Mijn kansrijke product is op zoek naar klanten;
  • Ons conceptproduct is op zoek naar projecten en of launching customers;
  • Wij zoeken potentiële samenwerkingspartners voor een nieuw project;
  • Wij, onderzoekers, zijn op zoek naar partners om onze resultaten ‘live’ te kunnen testen;
  • Wij hebben een gouden installatie die bedrijven en huishoudens energieneutraal maakt, en zoeken een project.

Als je als organisatie zo’n soort vraag hebt, stel deze dan nu op de Energiekaart.

Nieuws en portfolio showcase

In de vernieuwde Energiekaart is het overzichtelijke karakter behouden. Er staan inmiddels 140 duurzame energie-initiatieven op de Energiekaart, waar 247 bedrijven en organisaties bij zijn betrokken. Vanaf nu staan er blogs en factsheets op het kennisplatform over recente ontwikkelingen, subsidies en regelingen.

 

Het groeiend aandeel hernieuwbare energie is van invloed op de energienetten

Het kennisplatform wil tips en tricks delen, dwarsverbanden leggen en discussies op gang brengen. Samen met gemeenten, provincies, woningcorporaties, lokale energiecoöperaties, energieleveranciers en bouw- en installatiebedrijven worden allerlei energieprojecten uitgevoerd. Succesvolle projecten kunnen op die manier ook elders toegepast worden om te komen tot een betaalbaar, duurzaam en toegankelijk energiesysteem. “Het is nadrukkelijk de bedoeling om samen met andere partijen het online platform energiekaart.net verder uit te bouwen”, benadrukt Marijn Artz. “Wil je als organisatie ook graag een bijdrage leveren of betrokken worden bij de Energiekaart, neem dan contact op via redactie@energiekaart.net”.

 


Terug naar overzicht