Kirsten Wilkeshuis plv. directeur Netbeheer Nederland

Kirsten Wilkeshuis plv. directeur Netbeheer Nederland

  • 15 juni 2016
  • Delen via: Share via Whatsapp Share via Facebook Share via Twitter Share via linkedin Share via email

Op 1 juni is Kirsten Wilkeshuis aangesteld als plv. directeur bij brancheorganisatie Netbeheer Nederland.

Op 1 juni is Kirsten Wilkeshuis aangesteld als plv. directeur bij brancheorganisatie Netbeheer Nederland. Zij is verantwoordelijk voor strategie en public affairs en neemt bij afwezigheid de functie van directeur André Jurjus waar. Daarmee is zij ook het gezicht naar buiten voor de brancheorganisatie.

De aanstelling van een plv. directeur heeft alles te maken met het ambitieniveau van Netbeheer Nederland om de positie van de brancheorganisatie in Nederland en Brussel verder uit te bouwen en strategischer te sturen op relevante onderwerpen in de energietransitie. “Dit is een noodzakelijke stap in de verdere ontwikkeling van Netbeheer Nederland”, vat André Jurjus samen. “Kirsten is enorm gedreven en verstevigt de inhoudelijke kracht van Netbeheer Nederland. Daarnaast beschikt ze over een natuurlijk talent om mensen met elkaar te verbinden.”

In eerdere functies was Kirsten Wilkeshuis al verantwoordelijk voor de strategie en public affairs van de organisatie, nadat ze in 2013 als jurist bij Netbeheer Nederland in dienst was gekomen. “Ik kijk ernaar uit om op bestuurlijk niveau bij te dragen aan de missie van Netbeheer Nederland voor een betrouwbaar, betaalbaar en bereikbaar energiesysteem”, aldus Kirsten.


Terug naar overzicht