'Dutch Day'

'Dutch Day'

  • 4 juni 2015
  • Delen via: Share via Whatsapp Share via Facebook Share via Twitter Share via linkedin Share via email

Tijdens de “Dutch Day” op donderdag 2 juli 2015 bij de TU Eindhoven leggen we een link tussen verschillende hoofdthema’s van IEEE PowerTech 2015 en de hele keten van opwekking, transport, distributie en industriële tot huishoudelijke aansluitingen. De IEEE PowerTech Partners laten zien hoe vanuit de praktijk de internationale thema’s zich verhouden tot ontwikkelingen in Nederland en België, nieuwe systemen voor het distributienetwerk, uitdagingen en oplossingen voor aangesloten klanten, en toepassingen op de korte termijn.

Thema’s IEEE PowerTech 2015

 ● Network protection and distribution automation
● Integration of renewable energy sources
● Advanced diagnostic and monitoring techniques
● Electric vehicle prospects and network interaction
● Power quality issues and mitigation techniques
● Electromagnetic compatibility and transient behavior of new architectures
● Electricity markets and regulatory issues
● Power system interoperability, standards and code

Internationale Highlights

Als opmaat naar de dag geven we inzicht in internationale highlights. Studenten van de TUe scannen hiervoor de ingediende papers die gepresenteerd worden tijdens de Internationale Conferentie IEEE PowerTech 2015 die tegelijkertijd plaatsvindt op de TUe. We brengen een bezoek aan het Power Quality en EMC Lab, waar onderzoek wordt gedaan aan de invloed van nieuwe ontwikkelingen op energienetten en de compatibiliteit van installaties. Tijdens de uitgebreide lunchpauze kunnen we een bezoek brengen aan de interessante stands en is er gelegenheid tot netwerken met de internationale IEEE PowerTech 2015 Conferentie bezoekers en de deelnemers van Dutch Day.

 

Internationale deelnemers

IEEE PowerTech wordt gezien als een toonaangevend evenement van de Power & Energy Society in Europa. Naast veel jongeren die hun doctoraat doen in de Elektrotechniek, Informatica, Wiskunde, Economie en aanverwante gebieden wordt de conferentie bezocht door een gemengd publiek van technische professionals, ongeveer 60% academisch en 40% uit de industrie.

 

Aanmelden

De kosten voor deelname zijn € 150,-. Klik hier om uw aanmelding door te geven.
Terug naar overzicht