Vacature Senior Jurist

Vacature Senior Jurist

  • 21 december 2020
  • Delen via: Share via Whatsapp Share via Facebook Share via Twitter Share via linkedin Share via email

Oplossingsgerichte adviseur & juridisch expert. Mooie positie in de dynamische energiemarkt, met volop maatschappelijke ontwikkelingen, bij Netbeheer Nederland, de brancheorganisatie van de energienetbeheerders.

Netbeheer Nederland vertegenwoordigt de belangen van de energienetbeheerders in Nederland: negen grote organisaties (Tennet, GTS, Liander, Enexis, Enduris, Stedin, Rendo, Coteq en Westland Infra) met ca 19.000 medewerkers. Samen beheren zij het Nederlandse stroom- en gasnet, dat tot de betrouwbaarste en veiligste ter wereld behoort. De sector staat voor de ingrijpende uitdaging het net klaar te maken voor de overgang naar een duurzame energievoorziening. En het daarbij voor iedereen toegankelijk, betaalbaar, betrouwbaar en veilig te houden. De energienetbeheerders zijn medeontwerpers, bouwers en beheerders van dat energiesysteem van de toekomst. Netbeheer Nederland voert namens haar leden de dialoog met overheid, politiek, toezichthouders en marktpartijen en met een diversiteit aan stakeholders, ook internationaal.

 We zijn op zoek naar een ondernemende jurist, met minimaal 6 jaar werkervaring. Je hebt kennis van het energierecht, duurzame energie-initiatieven, regulering, contractrecht, de energietransitie en van procederen & adviseren. Je werkt zelfstandig, ben proactief en kan ook goed in teamverband werken. Je benut daarbij de kennis/ervaring bij de leden. We zijn op zoek naar een academicus met gevoel voor inhoud; een uitstekend adviseur die weet hoe een intermediaire organisatie werkt. Het accent in deze functie ligt op: servicefunctie richting leden, verdere professionalisering van het bureau (28 m/v) en externe vertegenwoordiging. Een prachtrol voor een jurist met maatschappelijke oriĆ«ntatie.

Klik hier voor het functieprofiel.

Update: deze vacature is inmiddels vervuld.


Terug naar overzicht