Netbeheer Nederland zoekt een juridisch adviseur

Netbeheer Nederland zoekt een juridisch adviseur

  • 18 juni 2021
  • Delen via: Share via Whatsapp Share via Facebook Share via Twitter Share via linkedin Share via email

Netbeheer Nederland is op zoek naar een juridisch adviseur die aanspreekpunt kan zijn voor leden en collega’s op het gebied van relevante (energie)wet- en regelgeving en adviseert over de interpretatie daarvan.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het palet dat zich uitstrekt van advisering op het gebied van wetgevingsvraagstukken tot eerstelijns juridisch advies aan eigen collega’s. Het accent ligt op servicefunctie richting leden, externe vertegenwoordiging en verdere professionalisering van het bureau (23 m/v). Je bent een uitstekend adviseur en weet hoe een intermediaire organisatie werkt. Je hebt een academische opleiding, gevoel voor de inhoud en minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring. Je hebt kennis van het Energierecht, Regulering, Contractenrecht, Energietransitie, Procederen & Adviseren. Je werkt zelfstandig, bent proactief, zoekt gemakkelijk verbinding en afstemming en je kunt ook goed in teamverband werken. Je benut de kennis en ervaring bij de leden.

We zijn op zoek naar een ondernemende jurist met 3 – 5 jaar werkervaring. Je hebt een academische opleiding en kennis van het energierecht met een brede visie op het rechtstelsel en rechtsgebied. Tegelijkertijd ben je breder bezig dan alleen met het juridisch inhoudelijke. Je bent een stevige gesprekspartner en uitstekend adviseur. Je bent representatief en beweegt je gemakkelijk in complexe samenwerkingsverbanden. Je werkt zelfstandig, bent proactief en kan ook goed in teamverband samenwerken. Je kunt hoofd- en bijzaken goed scheiden en bent in staat om vanuit overzicht regie te voeren. Je bent voortdurend op zoek naar oplossingen en blijft niet hangen in de (on)mogelijkheden van het heden. De competenties resultaatgericht, ‘opbouwen van relaties’, overtuigingskracht, communicatieve vaardigheden en integriteit zijn sterk ontwikkeld.

Lees hier het functieprofiel.

Solliciteren kan tot en met 26 juli. 


Terug naar overzicht