De Instapdag: zet uw autodeuren open of stap in!

De Instapdag: zet uw autodeuren open of stap in!

  • 4 augustus 2015
  • Delen via: Share via Whatsapp Share via Facebook Share via Twitter Share via linkedin Share via email

Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met elektrisch rijden is op 19 september de Instapdag. Een soort Open Huizen Dag, maar dan met elektrische auto's.

Iedereen die voor het eerst in een elektrische auto rijdt, is onder de indruk. Van de prestaties, van de stilte en van de voordelen voor het milieu. Natuur & Milieu is ervan overtuigd dat elektrisch rijden de toekomst heeft en wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met elektrisch rijden. Daarom organiseren zij in samenwerking met een groot aantal partijen waaronder de netbeheerders op 19 september de Instapdag: trotse e-rijders zetten hun volledig elektrische en plug-in hybride auto’s in de spotlights en laten deze ervaren door buren en vrienden, bekenden én onbekenden. Een soort Open Huizen Dag dus, maar dan met elektrische auto’s!

Trotse eigenaren van een elektrische auto zijn van harte uitgenodigd om op 19 september hun autodeuren open te stellen. (Nog) geen elektrische auto? Bezoek dan een showroom bij u in de buurt en stap in! Meld u aan via www.instapdag.nl.


Terug naar overzicht