Agenda

Titel

20 juni - Energietransitie in Uitvoering Congres

Gemeenten spelen een hoofdrol in het Klimaatakkoord. Er worden plannen gesmeed over de opwekking van duurzame energie, het aardgasvrij maken van wijken, het verduurzamen van eigen vastgoed en over stimuleren van elektrisch rijden. In hoeverre zijn de plannen haalbaar en betaalbaar? Laat u tijdens dit congres informeren over landelijke ontwikkelingen en weet facts van fabels te onderscheiden als het gaat om mogelijkheden om energieneutraal te worden. Klik hier voor meer informatie. 

Korting relaties Netbeheer Nederland

Relaties van Netbeheer Nederland krijgen € 70,- korting op de deelnameprijs en betalen € 275,-. Meld je online aan via deze link.

Organisator: SDU

 

20 en 21 juni - Internationaal Smart City Event 2019

Het Smart City Event 2019 vindt dit jaar plaats in Den Haag, tegelijkertijd met Sail op Scheveningen. Honderden professionals uit verschillende landen zullen ook dit jaar weer - samen met overheden, bedrijfsleven en kennis instituten - samenwerken aan Smart technologische oplossingen voor de stad van de toekomst. 
Het plenaire programma is op 21 juni. Tijdens deze dag zijn er speeches van keynote sprekers, ronde tafel sessies, is er de mogelijkheid voor het bezoeken van de innovation playground (expo) en mogelijkheid tot deelname aan de Smart City Tour, waarbij Smart City projecten bezocht worden in Antwerpen en Den Haag.
De volgende sprekers komen onder meer aan het woord: Lambert van Nistelrooij (lid van het Europees Parlement voor EPP/CDA en Coordinator Regionale Ontwikkeling), Dominic Weiss (Head Smart City in Wenen), Chirine Etezadzadeh (President SmartCity institute), Piero Pelizzaro (Hoofd Resilience Officer in Milaan).
Klik hier voor meer informatie over het Smart City Event 2019.

Korting relaties Netbeheer Nederland

Relaties van Netbeheer Nederland krijgen 20% korting op de deelnameprijs. Aanmelden kan via deze website. Gebruik code 777NVMP20 voor de korting. 

Organisator: Euroforum