Agenda

Titel

11 december - Seminar 'Jurist in de energietransitie'

Op 11 december vindt het  seminar ‘Jurist in de energietransitie’ plaats in Soest. In één dag wordt u bijgepraat over het te verwachten juridisch kader, (ver)nieuw(d)e wetgeving en instrumenten die de energietransitie gaan ondersteunen. 

Ook voor netbeheerders gaat er veel veranderen. Discussieer mee over o.a. de opslag van energie, experimenten en tijdelijke taken, hoe en wanneer de netcapaciteit te vergroten en de marktfacilitering.

Bij deelname profiteert u als relatie van het Netbeheer Nederland van 20% korting op uw aanmelding. Gebruik hiervoor promotiecode 70338NN.

Klik hier voor meer informatie en om aan te melden. 

Organisator: IIR Trainingen & Conferenties

 

5 februari - Jaarcongres Energieopslag & -distributie

De aandacht voor de energietransitie is groot. De acties van de industrie liggen onder de loep en technologieën ontwikkelen snel. Er zijn 3 sleutels tot een succesvolle energietransitie: flexibiliteit, een rendabele business case en opslag. Deze randvoorwaarden staan centraal op het jaarlijkse netwerkevent Energieopslag & -distributie in Delft. 
 
Korting relaties Netbeheer Nederland
Relaties van Netbeheer Nederland krijgen tot 5 januari 2019 50 euro korting op de deelnameprijs. Meld je online aan op www.energieopslagcongres.com en vermeld op het inschrijfformulier de code: NET50

 

Organisator: Management Producties

 

25 maart - Nationale CO2 Conferentie 2019

De industrie zet zich in voor de next-step in de transitie. Met mooie initiatieven gaan we richting de gestelde doelen. Op de 3e editie van de CO2 conferentie in Spijkenisse staan kansen en uitdagingen centraal. O.l.v. energie-expert Remco de Boer, wordt ingegaan op het volgende thema: De rendabele top, inzetten op vernieuwing & opschalen productie.
 
Korting relaties Netbeheer Nederland
Relaties van Netbeheer Nederland krijgen tot 25 februari 2019 50 euro korting op de deelnameprijs. Meld je online aan op www.co2conferentie.nl en vermeld op het inschrijfformulier de code: NET50. 

 

Organisator: Management Producties