Agenda

Titel

11 oktober - Rotterdam Energy Port 2018

Op 11 oktober vindt het Jaarcongres Rotterdam Energy Port plaats in Rotterdam. Tijdens dit netwerkevent voor de eindbeslissers werkzaam in het haven- en industrieel complex en in de energiesector wordt ingegaan op het verder versterken van het industriële cluster in de Delta regio. Thema dit jaar is: ‘’Klimaatneutraal Rotterdam: concreet & winstgevend’’.

Meer informatie en aanmelden op www.rotterdamenergyport.nl.

Relaties van Netbeheer Nederland ontvangen tot 1 oktober € 75,00 korting o.v.v. code NET75. 

Organisator: Management producties

 

1 november - Nationale blockchain conferentie

Blockchaintechnologie heeft het potentieel de wereld te veranderen. Maar wat gaat het voor u betekenen? Kan een door blockchain gereguleerd netwerk er voor zorgen dat energie gratis wordt? 
Concrete praktijkvoorbeelden passeren de revue. Ook wordt er ingegaan op de business case, Europese wetgeving en dataopslag.

Meer informatie en aanmelden op www.blockchainconferentie.nl.

Relaties van Netbeheer Nederland ontvangen tot 1 september € 50,00 korting o.v.v. code NET50. 

Organisator: Management producties

 

8 november - Nationaal warmte congres

Bent u ook op zoek naar de mogelijkheden om de warmtetransitie uit te voeren? Hoe u het concreet kunt maken? Hoe we van gas naar gasloos kunnen gaan? Het Klimaatakkoord bepaalt de hoofdlijnen en in het najaar worden concrete programma’s uitgewerkt. Maar u moet hiermee verder aan de slag.
Daarbij moet u keuzes maken. Dat is niet altijd eenvoudig. Want ieder gebied heeft een eigen oplossing om de warmtevoorziening te verduurzamen. Als stakeholder werkt u daarbij samen met andere stakeholders en dat vergt inzicht in de verschillende belangen. Hoe zorgt u dat de eindgebruiker uw plannen omarmt? Hoe creëert u draagvlak?

Tijdens het Nationaal Warmte Congres krijgt u antwoord op alle vraagstukken die op uw pad komen in de warmtetransitie. De hele sector komt hier samen om met elkaar ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. U gaat na deze dag naar huis met een duidelijk inzicht over wat er moet gebeuren, ideeën die u direct toe kunt passen in uw praktijk en waardevolle nieuwe contacten die samen met u deze transitie uit kunnen voeren. 

Relaties van Netbeheer Nederland ontvangen een korting van 20% door aan te melden via de deze link.  
Meer informatie op www.warmtecongres.nl

Organisator: Euroforum