Agenda

Titel

20 en 21 juni - Internationaal Smart City Event 2019

Het Smart City Event 2019 vindt dit jaar plaats in Den Haag, tegelijkertijd met Sail op Scheveningen. Honderden professionals uit verschillende landen zullen ook dit jaar weer - samen met overheden, bedrijfsleven en kennis instituten - samenwerken aan Smart technologische oplossingen voor de stad van de toekomst. 
Het plenaire programma is op 21 juni. Tijdens deze dag zijn er speeches van keynote sprekers, ronde tafel sessies, is er de mogelijkheid voor het bezoeken van de innovation playground (expo) en mogelijkheid tot deelname aan de Smart City Tour, waarbij Smart City projecten bezocht worden in Antwerpen en Den Haag.
De volgende sprekers komen onder meer aan het woord: Lambert van Nistelrooij (lid van het Europees Parlement voor EPP/CDA en Coordinator Regionale Ontwikkeling), Dominic Weiss (Head Smart City in Wenen), Chirine Etezadzadeh (President SmartCity institute), Piero Pelizzaro (Hoofd Resilience Officer in Milaan).
Klik hier voor meer informatie over het Smart City Event 2019.

Korting relaties Netbeheer Nederland

Relaties van Netbeheer Nederland krijgen 20% korting op de deelnameprijs. Aanmelden kan via deze website. Gebruik code 777NVMP20 voor de korting. 

Organisator: Euroforum