Nationaal Windenergie Event - 21 april 2016

Windenergie, de belangrijkste duurzame energievoorziening in ons land. We hebben windenergie nodig om de doelstellingen uit het Energieakkoord en zoals opgelegd door Europa te halen.

placeholder

Windmolens worden steeds meer onderdeel van ons landschap, zowel op land als op zee. Nederlandse bedrijven zijn internationaal vooruitstrevend en zijn betrokken bij de grootste windparken ter wereld. Maar er is ook een keerzijde. Waar windenergie en de duurzame energievoorziening in het algemeen voor onze kinderen en kleinkinderen in de toekomst een gegeven zijn, stuiten plannen voor windmolens op land nu nog vaak op een ongelofelijk grote weerstand vanuit de burger. En we staan in de startblokken om grote projecten op zee te starten, maar wanneer kunnen we deze nu echt gaan realiseren?

Tijdens het Nationaal Windenergie Event ga je in op vraagstukken als:
• Hoe creëer je draagvlak?
• Welke nieuw technologieën maken hun opwachting?
• Hoe kun je samenwerken? Zowel met publieke als private partijen
• Wat is de invloed van de overheid?
• Hoe kun je succesvol tenderen?
• Wat zijn do’s and don’ts?
En door de vele praktijkcases die gedurende de dag aan bod komen, ga je gegarandeerd naar huis met nieuwe inzichten en ideeën voor uw eigen project.

Bekijk het gehele programma en alle experts op de website van het Nationaal Windenergie Event.

Met korting naar het Nationaal Windenergie Event
Omdat Netbeheer Nederland partner is van het event, kun je gebruik maken van een kortingsaanbod van 20%. Wanneer je gebruik wilt maken van dit aanbod, meld je dan aan via deze speciale aanmeldlink, of vermeld in het kortingscodeveld op het inschrijfformulier van het even de code ‘Netbeheer’.